Verzenden & Retourneren

  • Verzenden en verzendwijze:
    Standaard wordt je pakket in Nederland verstuurd met PostNL. 

    Wij verzenden alle pakketten binnen Nederland voor € 6,95 euro. 
  • Levertijd:
    Producten die direct uit onze voorraad leverbaar zijn ontvang je in Nederland binnen 1 werkdag in huis. Indien producten tijdelijk niet voorradig zijn worden ze binnen 2-3 werkdagen verzonden. PostNL bezorgt maandag t/m zaterdag.

Retourneren:

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket voor kleine zendingen, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hedowa.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour

terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Neem altijd eerst contact op voordat u het product terugstuurt.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen:

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@hedowa.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Contactinformatie:

HEDOWA

0653383956

KvK nummer: 53031997